Σ. Σακελλαρόπουλος


Αγαπητοί γονείς,

Τα Κέντρα Προσχολικής Αγωγής & Εκπαίδευσης «Σ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ» ξεκίνησαν τη λειτουργία τους το σχολ. έτος 1995-1996. Το πρώτο κτήριο το οποίο είναι ιδιόκτητο, είναι 500m2 μαζί με τους ημι-υπαίθριους χώρους και διαθέτει 2000m2 προαύλιο χώρο με κούνιες-παιδική χαρά (φιλοξενεί παιδιά ηλικίας 3 χρονών έως και νήπια 6 χρονών). Το σχολικό έτος 2006-2007 δημιουργήθηκε ένα δεύτερο ιδιόκτητο κτήριο ανεξάρτητο το οποίο φιλοξενεί αποκλειστικά βρέφη ηλικίας 7 μηνών έως 3 χρονών. Το Βρεφικό σχολείο είναι 350m2 με κήπο-παιδική χαρά.


Τα Κέντρα Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης "Σ. Σακελλαρόπουλος" προσφέρουνε με συνέπεια, αγάπη και ασφάλεια, ένα χαρούμενο και οικογενειακό περιβάλλον στα παιδιά και τους γονείς που μας εμπιστεύονται.

Βοηθάμε το παιδί της προσχολικής ηλικίας να αναπτύξει και να διαμορφώσει την προσωπικότητά του, να ανακαλύψει τις ικανότητές του, να μάθει να σέβεται τον εαυτό του, τους άλλους και τον χώρο που κινείται, να δρα συλλογικά και φυσικά να κοινωνικοποιείται.

Προκειμένου να εξασφαλίσουμε πιο σωστή και ολοκληρωμένη καθαριότητα στους χώρους ατομικής υγιεινής WC των παιδιών, πέρα από την καθημερινή φροντίδα της καθαρίστριας, τοποθετήσαμε σε κάθε WC αυτόματη απολύμανση όλο το 24ωρο με προϊόντα εγκεκριμένα από τον Ελληνικό Οργανισμό Φαρμάκων.

Έτσι, λοιπόν 24 ώρες την ημέρα έχουμε:
5. Απόλυτη υγιεινή
6. Σίγουρη απολύμανση
7. Τέλειο καθαρισμό
8. Μόνιμο αρωματισμό

Επίσης, τοποθετήσαμε ειδικές συσκευές για χαρτί τουαλέτας και χαρτί κουζίνας που λειτουργούν με φωτοκύτταρα.

Ακόμη σας κάνουμε γνωστό, ότι υπάρχει πλυντήριο πιάτων για την καλύτερη απολύμανση των ατομικών σκευών καθημερινής χρήσης(π.χ. πιρούνια,κουτάλια, ποτήρια κ.τ.λ.).

Στόχος και σκοπός μας είναι να εξασφαλίσουμε ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον σύμφωνο με το σύστημα HACCP και τουαλέτες εξίσου καθαρές όπως και ενός σπιτιού.

Όσον αφορά το διαιτολόγιο των μαθητών, τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται όπως κρέας, φρούτα, λαχανικά και αυγά είναι ντόπια και φρέσκα. Τα κουλουράκια και τα κέικ φτιάχνονται από την μαγείρισσα με σπιτίσια φροντίδα.

Επίσης έχουμε συμβάσεις με Τράπεζες, Οργανισμούς, Δ.Ε.Η., Ο.Τ.Ε.

Σας περιμένουμε να μας γνωρίσετε κι από κοντά!

Με εκτίμηση
Σ. Σακελλαρόπουλος