×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 331

Καλώς ήρθατε!

Καλώς ήρθατε!
Τα κέντρα προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης Σ. Σακελλαρόπουλος -  Βρεφονηπιακός Παιδικός Σταθμός - Νηπιαγωγείο - Βρεφικός σταθμός που φιλοξενούν  βρέφη και νήπια απο 8 μηνών εως 6 ετών σε δυο όμορφα ξεχωριστά ιδιόκτητα κτήρια.
Επειδή ξέρουμε πως το παιδί σας είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στον κόσμο για σας από το 1996 που λειτουργήσαμε για πρώτη φορά, σκοπός μας είναι να προσφέρουμε σ΄ αυτόν τον πιο σημαντικό άνθρωπο της ζωής σας ένα ζεστό, οικογενειακό περιβάλλον, τη δεύτερη πιο ζεστή αγκαλιά μετά τη δική σας, έτσι ώστε να το βοηθήσουμε να κάνει με ασφάλεια τα πρώτα του βήματα από τη μικρή κοινωνία της οικογένειας στην ευρύτερη κοινωνία και να μπορέσει να αναπτύξει την προσωπικότητα και τα ταλέντα του με τον πιο δημιουργικό και ευχάριστο τρόπο, μέσα από ένα επιστημονικά μελετημένο παιδαγωγικό πρόγραμμα.
Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο της εκπαίδευσης, η αγάπη, η πείρα και ο ενθουσιασμός όλων των συνεργατών μας, οι προσεγμένες εγκαταστάσεις μας, η άριστη συνεργασία και επικοινωνία με τους γονείς, η τακτικότατη συνεργασία με παιδίατρο, παιδοψυχολόγο, παιδοδοντίατρο και λογοπεδικό, το σπιτικό μαγειρεμένο φαγητό μας και τα ευέλικτα προγράμματά και ωράριά μας, δημιουργούν πραγματικά ιδανικές συνθήκες για την προσχολική ζωή των παιδιών.
Ελάτε λοιπόν να σας «πάρουμε από το χέρι» και να σας ξεναγήσουμε στα πιο όμορφα και οργανωμένα σχολεία προσχολικής ηλικίας στην πόλη της Καρδίτσας.

image

Τελευταία Νέα

Ενημερωθείτε για όλα τα τελευταία νέα μας

Η λογοπεδικός Χαρά Καραμήτσου γράφει για τα παιδιά

...

Η νοημοσύνη όπως και όλες σχεδόν οι ανθρώπινες

...

Πρόκειται για σημαντική αλλαγή στη ζωή του παιδιού

...

Νέα ευέλικτα οικονομικά προγράμματα

Γνωρίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής προσφέρουμε ευέλικτα οικονομικά προγράμματα.
Οι τιμές μας διαμορφώνονται ανάλογα με το πρόγραμμα που παρακολουθεί το παιδί.Σε ένα ατομικό ραντεβού θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για τις τιμές μας.

 

Κέντρα προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης

"Σ. Σακελλαρόπουλος"

Ελάτε να γνωρίσετε δυο ξεχωριστά σχολεία ευτυχισμένων παιδιών.

 

Ιδ. Νηπιαγωγείο - 1ος Βρεφονηπιακός Σταθμός

Περικλέους - Θεοδώρου 60

43131, Καρδίτσα

24410 75354 - 6946 020 442

 

2ος Βρεφονηπιακός Σταθμός 

Πάροδος Αφάτου (πίσω απο το 7ο Γυμνάσιο)

24410 75676 - 6946 020 442

 

mailto:info@ssakellaropoulos.gr

Newsletter

Γραφτείτε στο newsletter μας.