Τα κέντρα προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης: Σ. Σακελλαρόπουλος ιδρύθηκαν απο τον νηπιαγωγό κ. Σακελλαρόπουλο Σπύρο το 1996 και το 2007 αντίστοιχα. Το όραμα μας ήταν και είναι να έχουμε ένα σχολείο όπου το κάθε παιδί να μπορεί να είναι χαρούμενο, να περνάει καλά, να αγαπήσει το σχολείο: Και να αναπτύξει με τον δικό του μοναδικό τρόπο την προσωπικότητα του, τις ικανότητες και τα ταλέντα του, την κοινωνικότητα του, ικανό να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής.

 

Η παιδαγωγοί των κέντρων προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης "Σ. Σακελλαρόπουλος" είναι Πτυχιούχοι Νηπιαγωγοί και Βρεφονηπιοκόμοι με συνεχή επιμόρφωση και με πολύ αγάπη για τα παιδιά. 

 

 

Οι χώροι μας

Οι χώροι μας

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να προσφέρουμε στα παιδιά στην αίσθηση πως όταν βρίσκονται κοντά μας, βρίσκονται στο "δεύτερο σπίτι" τους. Ως εκ τούτου, έχουμε κρατήσει τον σπιτικό και οικογενειακό χαρακτήρα των κτιρίων μας, και συγχρόνως έχουμε φτιάξει το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα έτσι, ώστε τα παιδιά να μπορούν κινούνται στο χώρο και να αλλάζουν αίθουσα μαζί με τη νηπιαγωγό και την ομάδα τους, ανάλογα με τη δραστηριότητα που κάνουν και τα ενδιαφέροντά τους, όπως ακριβώς θα έκαναν και στο σπίτι τους.

 
Τα ωράριά μας

Τα ωράριά μας

Από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας στόχος μας ήταν η εξυπηρέτηση σύγχρονων γονέων με απαιτητικά ωράρια εργασίας. Ως εκ τούτου, φροντίσαμε να έχουμε ευέλικτα και διευρυμένα ωράρια εργασίας. Λειτουργούμε καθημερινά από τις 7.00 πμ. έως τις 16.00 μμ. για 11 μήνες το χρόνο. Οι γονείς μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των παρακάτω προγραμμάτων:

 
Διατροφή

Διατροφή

Αγνά υλικά, ελαιόλαδο, φρούτα, λαχανικά, φρέσκο ψωμί, νόστιμο κρέας και ψάρι, πεντανόστιμα λαδερά φαγητά και σούπες κάνουν την ώρα του φαγητού πραγματική απόλαυση για τα παιδιά μας! Ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΦΕΤ και σε συνεργασία με τη διατροφολόγο και την παιδίατρό μας παρέχουμε στα παιδιά μας καθημερινά φρεσκομαγειρεμένο σπιτικό φαγητό, φροντίζοντας στη διάρκεια της εβδομάδας να τρώνε από όλες τις ομάδες τροφών.

 

 

Συνεργασία με παιδίατρο, παιδοψυχολόγο, λογοθεραπεύτρια, οδοντίατρο

Συνεργασία με παιδίατρο, παιδοψυχολόγο, λογοθεραπεύτρια, οδοντίατρο

Τα κέντρα προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης Σ. Σακελλαρόπουλος έχουμε τακτική συνεργασία με παιδίατρο, η οποία εξετάζει τα παιδιά μας και μας συμβουλεύει για οποιοδήποτε θέμα ιατρικής φύσεως προκύψει (ιώσεις κτλ.) Φροντίζουμε να ενημερώνουμε πάντα τους γονείς μας σε περίπτωση που υπάρχουν εξάρσεις ιώσεων και δεν δεχόμαστε παιδιά που έχουν νοσήσει το σχολείο, παρά μόνο με χαρτί του παιδιάτρου τους.

 
Ανάπαυση

Ανάπαυση

Είναι λογικό πως τα παιδιά που μένουν κοντά μας πολλές ώρες, έχουν ανάγκη κάποια στιγμή της ημέρας να ξεκουραστούν. Μετά τη μία το μεσημέρι, όσα παιδιά επιθυμούν, έχουν τη δυνατότητα να κοιμούνται και να ξεκουράζονται μετά από μία μέρα γεμάτη δράση στο σχολείο μας, σε χώρους ειδικά διαμορφωμένους.

 
Μεταφορά

Μεταφορά

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όσων γονέων το επιθυμούν, το σχολείο μας εξυπηρετεί με ιδιωτικά σχολικά την περιοχή της Καρδίτσας και των περιχώρων..

 
Ομάδες γονέων - Συναντήσεις με την ψυχολόγο - Σεμινάρια

Ομάδες γονέων - Συναντήσεις με την ψυχολόγο - Σεμινάρια

Τα κέντρα προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης Σ. Σακελλαρόπουλος διοργανώνουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα "ομάδες γονέων" με την ψυχολόγο του σχολείου μας, όπου συζητάμε για διάφορα θέματα που μας προβληματίζουν σαν γονείς. Επίσης διοργανώνουμε διάφορα σεμινάρια τόσο για τους γονείς του σχολείου μας όσο και για τους συνεργάτες μας, όπως Σεμινάριο Καρδιοαναπνευστικής Ανάνηψης, Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών κτλ.

 

 

Κέντρα προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης

"Σ. Σακελλαρόπουλος"

Ελάτε να γνωρίσετε δυο ξεχωριστά σχολεία ευτυχισμένων παιδιών.

 

Ιδ. Νηπιαγωγείο - 1ος Βρεφονηπιακός Σταθμός

Περικλέους - Θεοδώρου 60

43131, Καρδίτσα

24410 75354 - 6946 020 442

 

2ος Βρεφονηπιακός Σταθμός 

Πάροδος Αφάτου (πίσω απο το 7ο Γυμνάσιο)

24410 75676 - 6946 020 442

 

mailto:info@ssakellaropoulos.gr

Newsletter

Γραφτείτε στο newsletter μας.